Integral psykoterapi

Jeg vil hjælpe dig med at finde dine effektive “redskaber” så du kan få større frihed og overskud i dit liv. Min fineste opgave er at lade dig møde dig selv med alt hvad du indeholder, og kærligt støtte dig i at vokse som menneske. Det er i bevidsthedens møde med dig selv og hvad du indeholder, at du har mulighed for at vokse som menneske. Hvor du møder dig selv uden at skulle fikse – Men med accept og medfølelse og herfra kan du bevæge dig dybere ind i en forståelse for dig selv.

“En indianer sagde engang, at den længste rejse vi som mennesker kommer til at foretage, går fra hovedet ned i hjertet. Når vi på denne rejse oplever, at hjertet brister, går det ikke i stykker; det åbner sig. Heri opstår der store muligheder for personlig transformation, personligt vækst og frisættelse af ressourcer, som bliver til øget nærvær i kontakten indadtil og udadtil”

Jeg har et fast fokus på sammenhængen mellem din krop og sind –  Fokus på dine følelser og tanker med udgangspunkt i dit liv “lige nu og her”. I den proces opstår der invitationer til at vokse ud over dine gamle og udtjente livsmønstre, så du kan få skabt mere klarhed, mening, retning og øget livsglæde og nærvær i din hverdag. Først i din medfølende accept med alt, der er smertefuldt, skamfuldt og svært, kan dine forandringerne ske. Forandringer, der skaber øget energi og livsglæde ind i dit liv.

 

Alle dine problematikker er velkomne og er med til at skabe forvandling af dig selv og dit liv. Enhver smertefuld eller vanskelig problematik er en mulighed for dig at vokse og frisætte liv.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Du skal have tillid til mig og have en følelse af, at jeg kan hjælpe dig. Ring på 26 14 13 29 eller skriv til tinaselch@hotmail.com og jeg ringer dig op inden for 24 timer. Følg mig også på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitetsterapeut

Jeg er medlem af ID-psykoterapeut foreningen (www.idpf.dk) og arbejder under foreningens etiske retningslinier og følger deres etiske regelsæt. Jeg er i løbende supervision for at sikre mine klienter et højt fagligt niveau.