Online Kundalini Yoga

Som du helt sikkert ved, er det utrolig vigtigt at passe godt på din krop i de hårde fertilitetsbehandlinger. Din krop er virkelig på hårdt arbejde i processen i at blive gravid! Derfor vil jeg gøre det så nemt som muligt for dig, at gøre noget godt for dig selv og tilbyder nu som noget helt nyt! Yoga online. 

Her vil jeg give dig muligheden for at lave yogaøvelser samt skønne meditationer, som din krop vil elske dig for. Hjemme hos dig, når det passer dig og derfor ingen undskyldning! Smart ik!

På forløbet bliver du en del af en lukket gruppe på Facebook, hvor du hver uge guides af mig, og kan stille spørgsmål til det, som dukker op i dig eller din krop undervejs. 

Online hver fredag formiddag, eller hvornår det nu passer dig bedst – Fra d. 8. November.

Samlet pris: 150,- kr.

Gå ind i booking, under event og book din tid.

Bevægelse via Kundalini Yoga lære os at slippe vores trygheds zone og omfavne forandringer i vores liv, og her igennem opnå større indvendig balance og frihed til at være os selv. Udfra den overbevisning er jeg uddannet Kundaliniyogalære – en international cerficeret instruktøruddannelse.

Din Krop er jo på hårdt overarbejde i de krævende fertilitetsbehandlinger og her kan yogaen hjælpe via ro og balance – og herfra kan vi, selv i livets hårdeste udfordringer opleve glæde og balance. Som efter min overbevisning, er det vigtigste, når man er ufrivillig barnløs.

​Gennem yoga og meditation sætter vi kroppen i bevægelse og vækker vores kropsbevidsthed. Det er gennem bevægelse, at vi frigør os fra stagnerede følelser, der er skabt af vores egoperssonlighed. Bevægelse betyder samtid at vi tør slippe vores trygheds zone og omfavne forandringer i vores liv, og her igennem opnå større indvendig balance og frihed til at være os selv. Kroppen er vores kørertøj!

Vi lever i en stressende verden, og ofte ved vi ikke, hvordan vi skal klare det hele. Arbejde, fertilitetsbehandling, familie og regelmæssige daglige forpligtelser kan forårsage masser af stress på egen hånd, og stresset forværres af opfattede krisesituationer, der opstår fra tid til anden. Et fælles mantra disse dage er “Jeg er helt stresset!”

Så gør noget godt for dig selv! Kom og vær med i denne skønne online yoga gruppe – Med fokus på din krop.