En gruppe af ligesindede, hvor du mærker, at du ikke er alene!

Jeg ved af erfaring, hvor meget det kan rykke at være i en terapeutisk gruppe. Og hvor vigtigt og lettende det kan være at dele sine tanker, følelser og erfaringer med andre, som har lignende problemer, fordi de forstår og rummer på et dybere niveauet. Man opnår en meget helende fornemmelse.

Hvordan?

Hver gang starter vi med en kort mediation, hvorefter jeg introducerer dagens tema. Herefter bliver der rig mulighed til at åbne op for, hvad dagens tema betyder for dig personligt og/eller at dele, hvordan du i øvrigt har det indeni. Jeg vil give den nødvendige terapeutiske støtte – men der bliver naturligvis ikke tid til egentlig terapi.

Du skal ikke forberede noget, og du skal ikke præstere noget. Du skal komme, som du er og have tillid til, at du får lyst til at dele nogle af dine udfordringer med gruppen.

Netværksmøder for kvinder i fertilitet:

Mandag d. 9. september kl. 17.30 – 19.30

Mandag d. 7. oktober kl. 17.30 – 19.30

Mandag d. 4. november kl. 17.30 – 19.30

På adressen: Cafe living Stone Cafe, Østerbro

Netværksmøde for mænd:

Mandag d. 16. September kl. 17.30 – 18.30

På adresse: Kroghsgade 1, 3 sal. Østerbro

Netværksmøde for kvinder i fertilitet alene:

Mandag d. 23. september kl. 17.30 – 18.30

På adresse: Kroghsgade 1, 3 sal. Østerbro

Netværksmøde for kvinder der er gravide via fertilitetsbehandling:

Mandag d. 30. September kl. 17.30 – 18.30

På adresse: Kroghsgade 1, 3 sal. Østerbro

Husk at din tilmelding altid kan annulleres, hvis du er så heldig at blive gravid inden netværksmøderne!

Pris for deltagelse på et netværksmøde: 200,- kr

Fortroligt: Alle i gruppen har tavshedspligt mht., hvem der går i gruppen, og hvad der tales om.

Hvilke siger de kvinder der er med i netværksmøderne?

Kære netværksgruppe og andre interesserede! Jeg har fået utroligt meget ud af at dele min historie med jer. Det har været godt at kunne vende op og nedture med jer i et fortroligt rum, hvor vi har lært hinanden godt at kende og der virkelig er blevet lyttet og som Louise er jeg også blevet inspireret til at tænke anderledes omkring nogle ting. Ser frem til at fortsætte og kan anbefale andre at prøve det. Man kan blot melde sig til under begivenheder her i gruppen. Mette.

Jeg har også været med i netværksgruppe og jeg har haft stor gavn af det. Første gang var jeg lidt nervøs og frygtede det ville blive for alternativt eller at jeg ville blive udstillet. MEN det har været så givende, befriende og meget anderledes at være med. “Min” gruppe har været god og jeg har nydt at lære nogle virkelig søde piger at kende – selvom grundlaget har været lidt negativt. Men til vores møder, har vi kunne tale frit om vores tanker, vores forløb, bekymringer og vores sorg, vores kærester (der tydeligvis nogle gange er for optimistiske og ikke kun tænker på det her 24/7 som os;-), komiske kommentarer fra velmenende familie og venner osv. Alt i alt – hvis du er i forløb, så hop med i en gruppe og få afløb for følelser og tanker sammen med andre, der forstår din situation og er i samme båd. Ditte 40 år.

Jeg er meget taknemmelig for de ting der er blevet delt og de snakke vi har haft. Jeg har dog besluttet at holde en pause fra netværket, da min situation er statur quo og forventer min næste behandling tidligst bliver til marts, men til den tid er jeg sikkert klar på at blive en del af netværket igen.
Det jeg vil tage med mig fremadrettet er, at det er okay at give min mand lidt mere plads og ikke forvente af ham at dette er et 100% fælles projekt, men at der er nogle af samtalerne/undersøgelserne på klinikken jeg sagtens selv kan tage til. Louise 35 år.

Kontakt

Følg mig også på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitetsterapeut  og tilmeld dig den lukket gruppe: “Kvinder der er ufrivillig barnløse”.

Jeg er medlem af ID-Psykoterapeut Foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinier. Derudover er jeg i løbende supervision for, at sikre mine klienter et højt fagligt niveau.

                                              Tina Teglgaards Mandala