En kvindecirkel af ligesindede, hvor du mærker, at du ikke er alene!

Udfra flere års erfaring er det blevet tydeligt for mig, at når du får sat ord på, du bliver lyttet til, føler dig holdt og set og derfra mærker andre kvinders støtte, skaber en virkelig givende energi for dig, der kæmper mod at være ufrivilligt barnløs.

Hvor du som kvinde, kan hente din styrke i mødet med andre ligesindede kvinder, der møder dig der, hvor du er!

Hvordan?

Hver gang starter vi med en kort meditation. Derefter har vi en runde, hvor hver kvinde har sin egen taletid, hvor vi andre blot lytter. Derefter åbner vi op for en åben dialog og taler videre ind i dagens tema. 

Jeg vil give den nødvendige terapeutiske støtte – men der bliver naturligvis ikke tid til egentlig terapi.

Du skal ikke forberede noget, og du skal ikke præstere noget. Du skal komme, som du er og have tillid til, at du får lyst til at dele nogle af dine udfordringer i en kvindecirkel for kvinder, der står i samme situation som dig.

Kvindecirkel for kvinder, der er ufrivilligt barnløse:

Søndag d. 17. November 19.00-21.00 – Dagens tema: Parforhold.

søndag d. 15. december kl. 19.00-21.00 – Dagens tema: Relationer

Kvindecirkel for kvinder, der er i fertilitetsbehandling alene:

Mandag d. 21. oktober kl. 16.50-17.50

Mandag d. 18. november kl. 17.30-18.30

Kvindecirkel for kvinder, der er gravide via fertilitetsbehandling:

Mandag d. 28. oktober kl. 17.30-18.30

Mandag d. 25. November kl. 17.30-18.30

Kvindecirkel for kvinder, der kæmper for barn nr. 2:

Mandag d. 4. November kl. 17.30-18.30

Kvindecirkel for kvinder, der er varigt barnløse:

Mandag d. 11. november kl. 17.30-18.30

Møderne koster 200 kr. pr. gang og du kan booke din tid under booking/event.

Fortroligt: Alle i gruppen har tavshedspligt mht., hvem der går i gruppen, og hvad der tales om.

Hvilke siger de kvinder der er med i netværksmøderne?

Kære netværksgruppe og andre interesserede! Jeg har fået utroligt meget ud af at dele min historie med jer. Det har været godt at kunne vende op og nedture med jer i et fortroligt rum, hvor vi har lært hinanden godt at kende og der virkelig er blevet lyttet og som Louise er jeg også blevet inspireret til at tænke anderledes omkring nogle ting. Ser frem til at fortsætte og kan anbefale andre at prøve det. Man kan blot melde sig til under begivenheder her i gruppen. Mette.

Jeg har også været med i netværksgruppe og jeg har haft stor gavn af det. Første gang var jeg lidt nervøs og frygtede det ville blive for alternativt eller at jeg ville blive udstillet. MEN det har været så givende, befriende og meget anderledes at være med. “Min” gruppe har været god og jeg har nydt at lære nogle virkelig søde piger at kende – selvom grundlaget har været lidt negativt. Men til vores møder, har vi kunne tale frit om vores tanker, vores forløb, bekymringer og vores sorg, vores kærester (der tydeligvis nogle gange er for optimistiske og ikke kun tænker på det her 24/7 som os;-), komiske kommentarer fra velmenende familie og venner osv. Alt i alt – hvis du er i forløb, så hop med i en gruppe og få afløb for følelser og tanker sammen med andre, der forstår din situation og er i samme båd. Ditte 40 år.

Jeg er meget taknemmelig for de ting der er blevet delt og de snakke vi har haft. Jeg har dog besluttet at holde en pause fra netværket, da min situation er statur quo og forventer min næste behandling tidligst bliver til marts, men til den tid er jeg sikkert klar på at blive en del af netværket igen.
Det jeg vil tage med mig fremadrettet er, at det er okay at give min mand lidt mere plads og ikke forvente af ham at dette er et 100% fælles projekt, men at der er nogle af samtalerne/undersøgelserne på klinikken jeg sagtens selv kan tage til. Louise 35 år.

Kontakt

Følg mig også på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitetsterapeut  og tilmeld dig den lukket gruppe: “Kvinder der er ufrivillig barnløse”.

Jeg er medlem af ID-Psykoterapeut Foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinier. Derudover er jeg i løbende supervision for, at sikre mine klienter et højt fagligt niveau.

                                              Tina Teglgaards Mandala