Netværksmøder

Netværksmøder for ufrivillig barnløse, hvor du møder ligesindede og mærker, at du ikke er alene!

Flere års erfaring har tydeliggjort for mig, at:

  • når du får sat ord på dine følelser
  • når du bliver lyttet til
  • føler dig holdt og set

og derfra mærker andres støtte, så skaber det en virkelig givende energi for dig, der kæmper mod ufrivillig barnløshed.

Netværksmøderne er det sted, hvor du kan hente din styrke i mødet med andre i samme situation.

Hvordan?

Hvert møde starter med en runde, hvor alle har taletid og vi andre blot lytter. Derefter har vi en åben dialog og taler videre ind i dagens tema. 

Du skal ikke forberede noget og du skal ikke præstere noget. Du skal bare komme, som du er og have tillid til, at du får lyst til at dele nogle af dine udfordringer med kvinder, der står i samme situation som dig.

Netværksmøde for kvinder, der er ufrivillig barnløse:

Der er et begrænset antal pladser og møderne er populære, så skynd dig at melde dig til. Bliver du gravid i mellemtiden, så afmelder du dig blot igen.

Møderne er hver fjerde torsdag kl. 19.30-21.30.

Netværksmøde for solo kvinder, der er i fertilitetsbehandling:

Kvinder, som har valgt at gå i fertilitetsbehandling alene gennemgår ofte nogle andre problemstillinger end de, som har valgt at gå i behandling med en partner. Det kan derfor være ekstra givende, at møde kvinder, der har truffet samme valg. Da jeg afholdte disse møder hen over foråret, oplevede jeg, at kvinderne fik stort udbytte af, at dele deres tanker og oplevelser ved at gennemgå “projekt baby” alene.

Dette viste sig både, at være tilfældet omkring følelserne ved fertilitetsbehandlingerne, men også omkring, hvordan både ens familie og venner støtter een eller udviser manglende forståelse for ens valg.  

Møderne er hver fjerde torsdag kl. 17.30-19.00.

Book din plads på møderne HER

Sted: Alle ovenstående netværksmøder afholdes via skype, i disse tider.

Pris: 200,- kr. og for LFUB medlem: 120,- kr.

Fortroligt: Alle i grupperne har tavshedspligt omkring deltagere og indhold af samtalerne.

Et par kommentarer fra netværksmøderne

Kære netværksgruppe og andre interesserede. Jeg har fået utroligt meget ud af, at dele min historie med jer. Det har været godt, at kunne vende op og nedture med jer i et fortroligt rum, hvor vi har lært hinanden godt at kende. Der er virkeligt blevet lyttet og som Louise er jeg også blevet inspireret til, at tænke anderledes omkring nogle ting. Ser frem til at fortsætte og kan anbefale andre at prøve det.  Mette.

Jeg har været med i en netværksgruppe og jeg har haft stor gavn af det. Første gang var jeg lidt nervøs og frygtede, at det ville blive for alternativt eller at jeg ville blive udstillet. MEN det har været så givende, befriende og meget anderledes at være med. “Min” gruppe har været god og jeg har nydt, at lære nogle virkelig søde piger at kende – selvom grundlaget har været lidt negativt. Men til vores møder, har vi kunne tale frit om vores tanker, vores forløb, bekymringer og vores sorg, vores kærester (der tydeligvis nogle gange er for optimistiske og ikke kun tænker på det her 24/7 som os;-), komiske kommentarer fra velmenende familie og venner osv. Alt i alt – hvis du er i forløb, så hop med i en gruppe og få afløb for følelser og tanker sammen med andre, der forstår din situation og er i samme båd. Ditte 40 år.

Jeg er meget taknemmelig for de ting, der er blevet delt og de snakke, vi har haft. Jeg har dog besluttet at holde en pause fra netværket, da min situation er status quo. Jeg forventer, at min næste behandling tidligst bliver til marts, men til den tid er jeg helt sikkert klar på, at blive en del af netværket igen. Heidi.

Det, jeg vil tage med mig fremadrettet er, at det er okay at give min mand lidt mere plads og ikke forvente af ham, at dette er et 100% fælles projekt, men at der er nogle af samtalerne/undersøgelserne på klinikken, som jeg sagtens selv kan tage til. Louise 35 år.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt at du har tillid til mig og en får følelse af, at jeg kan hjælpe dig i din situation.

Ring på 26 14 13 29 hverdage mellem kl. 10.00-14.00 eller skriv til tinaselch@hotmail.com. Hold dig også opdateret ved at følge mig på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitesterapeut.

Jeg er medlem af ID-Psykoterapeut Foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinier. Derudover er jeg i løbende supervision for, at sikre mine klienter et højt fagligt niveau.

                                              Tina Teglgaards Mandala