Book din tid her

Samtaleterapi: 700,- kr.

Parterapi: 900,- kr.

Samtaleterapi via skype/telefon: 700,- kr.  

Jeg har igennem flere år haft mange klienter fra Fyn og Jylland og har derfor rigtig god erfaring med samtaleterapi via telefon. Jeg oplever at telefon-terapi er utrolig effektivt, da du slipper for andre forstyrrende elementer, så du kan koncentrere dig om stemmen og ordene. Derfor er der mange der vælger denne terapiform, uanset om man bor langt fra Østerbro eller Humlebæk.

Hver onsdag: Samtaleterapi via telefon: 550,- kr.

Gå-terapi i Humlebæk: 700,- kr.    

Motion har positive konsekvenser for vores psykiske sundhed og i gå-terapi forenes terapien med motion. Derfor rykker jeg –  hver uge –  en dag ud af klinikken på Østerbro og ud til vandet og skoven. Vores terapi i naturen skaber en mere uformel og dynamisk ramme for vores samtale.

Opstartspakken. Kun for nye klienter: 800,- kr.

Indeholder en indledende samtale, et netværksmøde, samt 4 live online undervisninger. Til en værdi af: 1.025,- kr.

Netværksmøder: Afholdes hver fjerde mandag: 200,- kr. pr. gang.

Du kan læse mere om vores netværksmøder under menuen: “Netværksmøder”. Møderne koster kun 100,- kr. pr gang, hvis du er medlem af LFUB. Tilmelding sker i menuen “events” i booking. 

Workshop for kvinder, der er ufrivillig barnløs: afholdes hveranden måned: 650,- kr. for en hel dag.

Hver anden måned afholder jeg en skøn workshop, for kvinder der er ufrivillig barnløs. Her vil jeg tilbyde dig en helt speciel dag, med ren selvforkældelse. Vi skal lave lækker yoga, meditationer, gåtur i stilhed, samt cirkler. Cirkler hvor du deler, med andre kvinder der også er ufrivillig barnløs. Jeg vil love dig en skøn dag og du vil være fyldt op med god energi! Tilmelding sker i menuen “events” i booking.

Næste workshop: Lørdag d. 27. Juni kl. 10.00-15.30 

Vi er max 10 kvinder på dette private hold. Så book allerede nu for at sikre din plads på denne meget populære dag. Tilmelding sker i menuen “events” i booking. 

Yogahold:

Online Yoga: løbende hold, med 8 live undervisninger: 250,- kr.

Du kan læse meget mere om vores skønne hold under menuen: Online hormon Yoga. Tilmelding sker i menuen “events” i booking.

Yogahold i Humlebæk. Opstart mandag d. 10. August: 8 undervisningstimer: 750,- kr.

Morgenhold: Mandage kl. 8.30-9.30

Aftenhold: Mandage kl. 20.00-21.00

Tilmelding sker i menuen “events” i booking.

Foredrag: 60 min: 1.500,- kr.

I mine foredrag fokuserer jeg på de meget stærke følelser af vrede og magtesløshed, der kan ramme os kvinder i situationen, hvor vi hverken kan styre eller påvirke kampen mod barnløshed. 

Mange af os har lært ikke at vise vrede. Det kan betyde, at vi bliver helt forskrækkede over de voldsomme følelser, vi kan blive fyldt op af.

Der er mange følelser, der overvælder os. Og de kan være svære at håndtere, fordi det ikke er vante følelser eller følelser vi bryder os om at have. Men alle følelser er okay at have – Vi skal “blot” lære at håndtere dem!

Betalingsvilkår

Du vil modtage en faktura dagen før din samtale. Afregning og betaling sker via bankoverførsel eller Mobile Pay:

Konto nr. : 9070 1627809286
Mobile Pay: 98724

Afbud

I tilfælde af, at du bliver nødt til at melde afbud til en samtale, skal dette ske senest dagen før kl. 12.00 ellers påregnes fuld pris for sessionen. 

Hvor bliver samtalerne holdt?

Midt i København på Østerbro i et skønt og lyst lokale med udkig til søerne, eller i skoven i Humlebæk.

Kroghsgade 1, 3 sal. 2100 København Ø.

Kontakt

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt at har tillid til mig og får en følelse af, at jeg kan hjælpe dig i din situation.

Ring på 26 14 13 29 på hverdage mellem kl. 10.00 – 14.00 eller skriv til tinaselch@hotmail.com. Hold dig også opdateret ved at følge mig på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitetsterapeut 

Jeg er medlem af ID-psykoterapeut foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinier og følger deres etiske regelsæt. Jeg er i løbende supervision for at sikre mine klienter et højt fagligt niveau. 

                                        Tina Teglgaards Mandala