Booking og ydelser

Book din tid her

Så nemt er det at booke:

Yogahold, netværksmøder og workshop: Her skal du klikke dig videre ind på “events” under booking.

Samtaleterapi: Se de ledige tider på samtaler, vælg tidspunkt der passer dig bedst og vælg hvor og hvordan du ønsker at møde mig.

Skriv til mig på: tinaselch@hotmail.com hvis du har svært ved at finde en tid, eller ønsker et alternativt tidspunkt.

Priser:

750,- kr. pr. Session.

950,- kr. pr. Session for parterapi.

700,- kr. pr. Session. Til dig der vælger, at have din samtale via telefon eller skype.

Rabat:

500,- kr. pr. Session. Til dig der vælger, at have din samtale via telefon om onsdagen.

Samarbejdsaftaler med følgende fertilitetsklinikker:

400,- kr. for første session via telefon. Til dig der er patient hos, Fertilitetsklinikken Trianglen, Copenhagen Fertility, eller Skodsborg Fertility Clinic.

Adresse:

ATHENEKLINIKKEN
Olufsvej 6, st.
2100 København Ø

Samtaleterapi via telefon:

Jeg har igennem flere år haft mange klienter fra Fyn og Jylland og har derfor rigtig god erfaring med samtaleterapi via telefon. Jeg oplever at telefon-terapi er utrolig effektivt, da du slipper for andre forstyrrende elementer, så du kan koncentrere dig om stemmen og ordene. Derfor er der mange der vælger denne terapiform, uanset om man bor langt fra Østerbro..

Betalingsvilkår:

Du vil modtage en faktura dagen før, som altid betales inden din samtale. Betaling er via bankoverførsel eller Mobile Pay:

Konto nr. : 5323 0251744
Mobile Pay: 557794

Afbud:

I tilfælde af, at du bliver nødt til at melde afbud til en samtale, skal dette ske senest dagen før kl. 12.00 ellers påregnes fuld pris for samtalen, da jeg ikke har mulighed for at give tiden til en anden. 

Kontakt:

Du er altid meget velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt at har tillid til mig og får en følelse af, at jeg kan hjælpe dig i din situation.

Ring på 26 14 13 29 på hverdage mellem kl. 10.00 – 14.00 eller skriv til tinaselch@hotmail.com. Hold dig også opdateret ved at følge mig på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitetsterapeut 

Jeg er medlem af ID-psykoterapeut foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinjer og følger deres etiske regelsæt. Jeg er i løbende supervision for at sikre mine klienter et højt fagligt niveau. 

                                        Tina Teglgaards Mandala