Samtalerne

Samtaler med afsæt i ufrivillig barnløshed og fertilitetsbehandling.

Som uddannet psykoterapeut med mange års praktisk erfaring kan jeg hjælpe dig med at finde effektive “redskaber” til at opnå større frihed og få mere overskud i dit liv. Min fineste opgave i vores samtaler er, at lade dig møde dig selv med alt, hvad du indeholder og kærligt støtte dig i, at vokse som menneske. Det er der, hvor du møder dig selv uden at skulle fikse noget.

Med accept og medfølelse kan du bevæge dig dybere ind i en forståelse af dig selv.

“Et gammelt indianer-sagn fortæller, at den længste rejse vi som mennesker kommer til at foretage, går fra hovedet ned i hjertet. Når vi på denne rejse oplever, at hjertet brister, går det ikke i stykker; det åbner sig. Heri opstår der store muligheder for personlig transformation, personligt vækst og frisættelse af ressourcer, som bliver til øget nærvær i kontakten indadtil og udadtil”

Jeg fokuserer på sammenhængen mellem din krop og dit sind, på dine følelser og tanker med udgangspunkt i dit liv “lige nu og her”. I den proces opstår der invitationer til, at vokse ud over dine gamle og udtjente livsmønstre, hvorved du kan skabe mere klarhed, mening, retning, øget livsglæde og nærvær i din hverdag. Først når du medfølende accepterer alt smertefuldt, skamfuldt og svært, kan dine forandringer ske. Forandringer, der skaber og bringer øget energi og livsglæde ind i dit liv.

Alle dine problematikker er velkomne og er med til at skabe en forvandling af dig og dit liv. Enhver smertefuld eller vanskelig problematik er en mulighed for dig, for at vokse og frisætte liv.

Kontakt

Du er velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt at du har tillid til mig og en får følelse af, at jeg kan hjælpe dig i din situation.

Ring på 26 14 13 29 hverdage mellem kl. 10.00-14.00 eller skriv til tinaselch@hotmail.com. Hold dig også opdateret ved at følge mig på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitesterapeut.

Jeg er medlem af ID-Psykoterapeut Foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinier. Derudover er jeg i løbende supervision for, at sikre mine klienter et højt fagligt niveau.