Ydelser og priser

Ydelser
Terapi
Jeg er integral psykoterapeut med fokus på ufrivillig barnløshed. Jeg tilbyder forskellige måder, at modtage terapi på. Herunder kan du finde lige præcis den måde, der passer dig, der hvor du er nu. Der er ingen regler for, hvor ofte du bør have samtaler. Nogle booker en gang om ugen, andre en gang om måneden og nogle blot efter behov. Vi tilpasser beløbet dine behov.
Individuel terapi
Varighed 50 min.
700 kr.
Book
Parterapi
Varighed 70 min.
900 kr.
Book
Samtaleterapi via Skype/telefon
Hvis du bor langt fra klinikken på Østerbro eller skoven i Humlebæk eller blot gerne vil spare tid, så er dette måske terapiformen for dig. Du kan være på i bilen på vej til eller fra arbejde eller når det passer dig bedst. Samtalens varighed er 50 min. Book om onsdagen mellem 9.30-13, så får du en rabatteret pris på kun 550 kr. Ifølge nogle studier er telefon-terapi lige så effektivt, som hvis man kommer til terapeutens praksis. Studierne peger på, at terapi via telefonen er mere fleksibelt end en terapi udført hos terapeuten, og at resultaterne er lige så gode, og at klienterne er mere trofaste. Man slipper for andre forstyrrende elementer, så man kan koncentrere sig om stemmen og ordene fremfor, hvordan man fremstår for hinanden. Du kan måske opleve dig mere fri, fordi telefonen giver dig en større grad af anonymitet. For klienter med angst, kan det være en lettelse ikke at skulle ud og konfronteres med et andet menneske. Det kan netop sætte angstsymptomerne i gang i en grad, der gør det vanskeligt at koncentrere sig om terapien. Klienter i en akut krise, skal ikke bruge tid og energi på at planlægge muligheder for at møde op hos terapeuten
700 kr.
Book
Gå-terapi
Som en af de første i Danmark tilbyder jeg Gå-terapi ved vandet eller i skoven i Humlebæk. Motion har positive konsekvenser for vores psykiske sundhed og i gå-terapi forenes terapien med motion. Vores terapi i naturen vil skabe en mere uformel og dynamisk ramme for samtalerne.
700 kr.
Book
Online Hormon Yoga for kvinder
Min undervisning i hormon yoga er meget fleksibel. Du kan modtage den som eneundervisning eller online hjemme hos dig selv, når du har lyst. Find den metode, der passer dig bedst herunder
Privat Yogatime
700 kr.
Varighed 60 min.
Online Hormon Yoga for kvinder
Prisen dækker i alt 8 gange live undervisninger.
250 kr.
Book
Øvrige
Opstartspakke - kun ved første booking
Pakken indeholder en indledende samtale, et netværksmøde og 4 live online yogasessioner. Værdi 1.025 kr.
800 kr.
Book
Netværksmøder
Prisen er pr. gang og netværksmøderne afholdes hver 4 mandag. Hvis du er medlem af LFUB, så er prisen kun 60 kr.
200 kr. /60 kr.
Book
Foredrag
Ved mine foredrag fokuserer jeg på de meget stærke følelser af vrede og magtesløshed, der kan ramme os kvinder i situationen, hvor vi hverken kan styre eller påvirke kampen mod barnløshed. Mange af os har ikke lært at vise crede og det kan betyde, at vi bliver helt forskrækkede over alt den vrede, vi kan blive fyldt op af, når vi er ufrivillige barnløse. Der er mange følelser, der kan overvælde os og de kan være svære at håndtere, fordi det ikke er vante følelser og vi bryder os måske heller ikke om at have dem. MEN alle de følelser er okay at have, når vi lærer at håndtere dem.
1.500 kr.
Ring til Tina

Betalingsvilkår

Dagen før din samtale modtager du en faktura til afregning inden din samtale enten via Mobile Pay eller bankoverførsel. 

Kontonr.:                5323 0251744

Mobile Pay:            98724

Afbud

Der er ofte ventetid på en samtale, derfor skal afbud modtages senest dagen før kl. 12, da der ellers vil beregnes fuld pris for sessionen. 

Hvor?

Athene Klinikken: Olufsgade 6, 2100 Østerbro

Kontakt

Du er velkommen til at ringe og få en snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Det er vigtigt at du har tillid til mig og en får følelse af, at jeg kan hjælpe dig i din situation.

Ring på 26 14 13 29 hverdage mellem kl. 10.00-14.00 eller skriv til tinaselch@hotmail.com. Hold dig også opdateret ved at følge mig på Facebook: Tina Teglgaard – Fertilitesterapeut.

Jeg er medlem af ID-Psykoterapeut Foreningen og arbejder under foreningens etiske retningslinier. Derudover er jeg i løbende supervision for, at sikre mine klienter et højt fagligt niveau.

Tina Teglgaards Mandala