Book din samtale

Samtaleterapi:
Book online

Start din terapirejse med en indledende telefonisk samtale, hvor vi sammen fokuserer på at forstå dine/jeres behov og vurdere, om jeg kan tilbyde den støtte, du/I søger.

Efter denne samtale har du mulighed for at vælge mellem telefonisk terapi, Skype-sessioner eller personlige møder i min klinik i Hellerup, beliggende ved starten af Strandvejen med udsigt ud mod vandet.

Klinikken skaber en tryg og behagelig atmosfære. Det er essentielt, at du føler dig tryg og afslappet, når vi taler sammen.

Tina Teglgaard - specialiseret i terapi og støtte til dem, der oplever ufrivillig barnløshed.

Tina Teglgaard
Fertilitetsterapeut
Psykoterapeut MPF
+45 26141329

Fertilitetsterapeut_Tina_Teglgaard_ufrivillig barnløshed_brystkræft_psykoterapi

Find og book samtale

Fri aflysning er mulig indtil 24 timer før din aftale (fredag, hvis samtalen er mandag). Afbestillinger efter denne tidsramme vil blive faktureret fuldt ud, da tiden bliver reserveret og ikke kan bookes af andre.

Tina Teglgaard i medierne om ufrivillig barnløshed

Behandling mod barnløshed var meget belastende for Tina Teglgaard, der blev gravid efter fem mislykkede forøg med mikroinsemination (ICSI). Hun har nu omskolet sig til psykoterapeut og hjælper i dag ufrivilligt barnløse gennem behandlingens følelsesmæssige rutcheture, som hun selv savnede forståelse for.

Magasinet Sundhed

Kampen for at blive gravid fyldte alt: Nu hjælper Tina ufrivilligt barnløse kvinder Der var både styr på
karriere og kæreste, da Tinas verden brød sammen. Beskeden om, at hun nok ikke kunne blive gravid,
slukkede en gnist, hun nu har viet hele sit liv til at hjælpe andre kvinder med at finde.

Københavnerliv

Landsforening: Tilskud til barn nummer to kan fjerne skam: Ufrivilligt barnløse kan skamme sig over
at ønske et barn mere, men tilskud kan hjælpe, siger landsforening.


Berlingske

Ventetiden på fertilitetsbehandling er alt for lang på mange offentlige klinikker. Det har affødt et
forslag om behandlingsgaranti, så ufrivilligt barnløse ikke skal vente adskillige måneder på indledende
samtaler og behandling.


TV2 NEWS

Tina fik hjælp til at få to børn – men hun følte skyld og skam: Det kan være skamfuldt, tabubelagt,
stressende og forvirrende, hvis man kæmper for at blive gravid – og det bare ikke lykkes. Èn af de kvinder,
som har måttet gå alternative veje for at blive gravid, er Tina Teglgaard, som har fået sine to børn via
reagensglasbefrugtning.

TV2 Livsstil

Når man bliver ramt af afmagten: Tina Teglgaard hjælper sine klienter med at begynde at mærke sig selv.
Fertilitetsterapeut Tina Teglgaard vil hjælpe kvinder og deres partnere gennem et benhårdt fertilitetsforløb,
der slider på følelser og forhold.

Sjællandske Nyheder

Det siger klienterne

Vi vil meget gerne sige tak for netværksmødet i januar, som var meget berigende for os. Det satte også gang i en masse relevante snakke mellem os efterfølgende, og vi oplevede det som et enormt vigtigt og trygt forum at være i. Så tusind tak til dig for at facilitere dette.
Jeg har været så glad for mit forløb hos dig. Jeg er så glad for, at jeg “endte” hos dig. Sikke en rejse og sikke mange redskaber, jeg har fået, og sikke en styrke du har givet mig. For evigt tak.
Tina har været en kompetent og tillidsfuld terapeut, der kærligt har guidet mig igennem forløbet. Jeg har selv kunnet styre, hvad mit behov for samtaler har været, hvilket har været dejligt i en travl hverdag. Tina og jeg har aldrig mødt hinanden i den virkelige verden, da jeg bor i Jylland og hendes praksis er funderet i København. Vores samtaler har derfor foregået over videoopkald, da denne løsning passede bedst. Jeg er dog ikke i tvivl om, at hendes dejlige væsen ikke ville være anderledes i virkeligheden.
Efter mange forskellige typer af fertilitetsbehandlinger og skuffelser over manglende held/succes, opsøgte jeg hjælp ved Tina Teglgaard. Tina hjalp mig, hun stillede de rigtige spørgsmål, hun tvang mig til at reflektere og beskue processen udefra, og fik mig til at acceptere, at det er ok at være ked af det og sætte krav til mine omgivelser. En proces, jeg egentlig ikke var vidende om, at jeg manglede, men som jeg absolut ikke ville have været foruden.
Vi har været meget glade for at snakke med dig og være hos dig. Tusind tak. Vi har fået så mange gode redskaber, både til abort-håndtering, men også til os som par.
Det har virkelig været en fornøjelse at gå sammen med dig. Vores samtaler har hjulpet mig i den grad, til at være i det fertilitethelvede, som det nu har været. Jeg skulle jo bare have haft fat i dig langt før, men man kan jo altid være bagklog.
Jeg vil gerne give Tina Teglgaard mine varmeste anbefalinger. Da jeg begyndte hos Tina, havde vi forsøgt at blive gravide i 1,5 år og et halvt år i fertilitetsbehandling. Jeg begyndte at have sværere og sværere ved at rejse mig efter de mislykkede forsøg og var bange for at havne i en decideret depression. Tina hjalp mig med at acceptere mine følelser og give dem plads, så jeg bedre kunne arbejde med dem. Det var virkeligt rart at blive mødt ikke bare af en professionel terapeut, men en der kendte følelserne fra egen krop og sind.